kosár tartalma:    0 termék       Megrendelés elküldése  
Borsodi bemutatóterem: 3516 Miskolc, Pesti út 84.      Pesti bemutatóterem: 2143 Kistarcsa, Szabadság út 2.
Panasonic klíma
hatalmas választék, kedvező árak
 
Panasonic klíma értékesítés: országos
Panasonic klíma főbb kivitelezési területeink: Borsod megye, Miskolc és környéke, Budapest és környéke: Kistarcsa, Nagytarcsa, Gödöllő, Dunakeszi, Fót

Új inverteres Panasonic klíma: Panasonic Etherea 2014:

Panasonic Etherea inverteres klíma

Panasonic inverteres klíma, Panasonic EthereaPanasonic inverteres klíma Miskolc, Panasonic Etherea

Főbb jellemzők:

Panasonic klíma econavi           

Panasonic ECONAVI :
A Panasonic klíma ECONAVI intelligens érzékelői a nem tudatos energiapazarlás felderítése érdekében figyelik a napsütés erősségét, az emberi mozgást, az aktivitási szintet, valamint az emberi jelenlét hiányát. Az ECONAVI a hatékony energiamegtakarítás érdekében, a kényelem zavartalan fenntartása mellett automatikusan átállítja a hűtőkapacitást. Az intelligens öko-érzékelőkkel felszerelt Panasonic ECONAVI rendszer most 4 módon képes az energiapazarlás csökkentésére. Hűtés üzemmódban akár 35%-os, fűtés üzemmódban pedig akár 45%-os megtakarítást élvezhet.

Panasonic Nanoe-G:
A Panasonic légkondicionáló berendezések mostantól egy új, Nanoe-G névre hallgató légtisztító rendszerrel rendelkeznek, amely ionokat és gyököket kiszűrő nanotechnológia segítségével tisztítja meg a beltéri levegőt. A Nanoe-G hatékonyan kiszűri a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusokat, azaz baktériumokat, vírusokat és penészgombákat, ezáltal tisztább lakókörnyezetet eredményez.

Panasonic klíma szupercsendes üzemmód:
Különösen csendes az inverteres pansonic klíma. Az egyik leghalkabb légkondicionáló berendezés a piacon. A beltéri egység csendesen üzemel alacsony ventilátor fokozat mellett. A távirányítón található „Quiet Mode” (csendes üzemmód) gomb megnyomásával az üzemelési zajszint tovább csökken, egészen 20 dB-ig. A 20 dB-es technológiának köszönhetően a berendezés olyan halkan működik, hogy úgy fogjuk érezni, mintha egy könyvtárban lennénk. Panasonic diszkrét légkondicionáló berendezéseket gyártunk, melyek nem zavarják Önt még akkor sem, ha a legnagyobb csend uralkodik a szobában..

Panasonic klíma Mild Dry rendszere:
A Mild Dry panasonic klíma hűtési rendszer a hagyományos hűtéshez képest akár 10%- kal magasabb relatív páratartalom fenntartására képes, ami csökkenti a bőr- és torokszárazság tüneteit.

Panasonic klíma autocomfort rendszer: Az Autocomfort rendszer érzékeli a szoba állapotát, és ha senki nem tartózkodik a helyiségben, bekapcsolja az energiatakarékos üzemmódot. Ezzel együtt a komfortérzet továbbra is előnyt élvez, ezért nagyobb emberi aktivitás esetén nő a hűtési teljesítmény. Ez a funkció egyszerre gondoskodik a kellemes közérzetről és a gazdaságos energiafelhasználásról.l.

Panasonic klíma működési tartománya:
A panasonic klíma hűtési és fűtési üzemmódban akár -15°C-os külső hőmérséklet esetén is üzemel.

Magyarországon jelenleg a 2,2 kW-os KIT-E7QKE 2,5 kW-os teljesítményű KIT-E9QKE és 3,5 kW-os KIT-E12QKE típusok melyeket klíma vásárlóink a leggyakrabban keresnekfehér színben, illetve ez a Panasonic etherea típus szürke színekben is kapható az alábbi típusszámokkal: XE7QKE, XE12QKE, XE12QKE.


Panasonic inverteres klíma, RE típus

panasonic klíma miskolc

A Panasonic RE típusú inverteres klíma kinézete ugyanaz szinte mint a Panasonic Etherea-é csak az ECONAVI kijelző hiányzik róla. Az RE inverteres modellek erőteljesek és hatékonyak, és a kategóriában egyedüliként A++/A+ energiaosztályúak. Az Re akár -15 °C-os külső hőmérséklet esetén is képes a fűtésre, és -10 °C-os külső hőmérséklet esetén a hűtésre - mindezt kiemelkedő hatékonysággal és nagy teljesítménnyel! Éves energiafogyasztása pedig minden eddiginél alacsonyabb. A Panasonic inverteres RE klíma modellek antibakteriális szűrőjének köszönhetően mindig a legjobb minőségű levegőt élvezheti, vírusok, penészgombák és baktériumok nélkül. Panasonic Re klíma típusszámai: RE9QKW, RE12QKE, RE18QKE

A Panasonic klíma inverteres alaptípusa Panasonic basic fantázianevet kapta. Ez a legismertebb és legközkedveltebb típuss a következő típusszámok alapján: UE9QKE, UE12QKE, UE18QKE


Panasonic inverteres Multi klíma

Panasonic inverteres klíma multi verzió

A PANASONIC INVERTERES VARIÁLHATÓ MULTI KLÍMARENDSZER

A Panasonic klíma Free Multi egyetlen kültéri egység használatával 2, 3, 4 vagy 5 helyiség ellátására is képes, így a felhasználók a telepítéskor helyet takarítanak meg, a használat során pedig energiát a különböző 1x1-es rendszerekhez képest - az energiamegtakarítás mértéke akár a 30%-ot is elérheti. Válassza ki a beltéri egységeket a helyiségek igényeinek megfelelően, majd ez alapján a beltéri kombinációhoz illő kültéri kiszolgálót. A panasonic klíma kombinációs táblázata segít a legjobb megoldás kiválasztásában.

PANASONIC INVERTER A NAGYOBB HATÉKONYSÁGÉRT

A panasonic inverteres vezérlésének köszönhetően a kültéri egység működése a bekapcsolt beltéri egységek számához és a beállított hőmérséklethez igazodik. Ha például csak egy beltéri egységet kapcsolnak be, akkor a panasonic kültéri egység energiát takarít meg, ami alacsonyabb villanyszámlát eredményez. Amikor az összes beltéri egység be van kapcsolva, a hatékony működés gyorsan biztosítja minden szobában a megfelelő hőmérsékletet.

A PANASONIC BELTÉRI EGYSÉGEK VARRIÁCIÓJA

A panasonic klíma multi rendszerénén lehetőség van oldalfali, kazettás, légcsatornás és parapet kivitelű Panasonic beltérti egységek kombinációjára is egy kültéri egységen. Magyarul egyik szobába oldalfali, másik szobába parapet egységeket is letelepíthetünk.

A PANASONIC INVERTERES VARIÁLHATÓ MULTI TULAJDONSÁGAI:
  • szabadon variálható panasonic beltéri egységek elektromos expanziós szeleppel - változtatható teljesítmény, akár 170%-ig, az egyidejűséget figyelembe véve - a beltéri egységek szabad kombinálhatósága
  • 5 üzemmód: Standard, Természetes, Turbó, Takarékos, Csendes
  • LED-kijelző
  • ECONAVI légtisztító rendszer
  • rozsdamentes bevonatú hőcserélő