kosár tartalma:    0 termék       Megrendelés elküldése  
Borsodi bemutatóterem: 3516 Miskolc, Pesti út 84.      Pesti bemutatóterem: 2143 Kistarcsa, Szabadság út 2.
Vásárlási tájékozató a Borsod Klímánál
Cégünknél a vásárlás, megrendelés történhet telefonon, e-mailben vagy a klíma rendelés menüpont pontos kitöltésével és annak elküldésével is megrendelheti klíma készülékét. A berendezést raktárról való szállításakor akár azonnal vagy 1-2 napon belül átveheti, amennyiben nincs raktáron a megrendelendő készülék, akkor maximum 1-2 héten belül tudjuk Önnek biztosítani a kiválasztott légkondicionálót.

Megrendelés menete:

Amennyiben a készülék telepítésével is minket szeretne megbízni:

Kollégánk egy munkanapon belül felhívja Önt, és részletesen egyezteti a megrendelés tárgyát.

Egyezteti Önnel a telepítés előkészítéséhez szükséges legfontosabb kérdéseket. Ha a feltett kérdések valamelyikére nem sikerül megnyugtató választ találnunk, egy alaprajz elküldése után (e-mailben vagy faxon) már nagy valószínűséggel meg tudjuk határozni, hogy biztonsággal elvégezhető-e a feladat.

Ha bármilyen nyitott kérdés marad, mindenképp megtekintjük a helyszínt, mielőtt a telepítés megkezdődne. Eddig eljutva pontosan meg tudjuk mondani a telepítés anyag és munkaigénye alapján annak költségét is. Ha ezután a telepítés az egyeztetett módon és helyre történik, és mégis meghaladja az felhasznált anyagmennyiség az előzőleg meghatározott mértéket, az már az Borsod Klíma felelőssége, Önnek nem jelent plusz költséget.
  • A telepítés lehetséges időpontjáról tájékoztatjuk.
  • A klíma szerelés meghatározott időpontjában az Borsod Klíma szakemberei a feladathoz szükséges létszámban és felszereltséggel megérkeznek Önhöz. Ők viszik magukkal a megrendelt berendezéseket is, amennyiben még ezelőtt nem lett kiszállítva.
Klíma szerelés az Ön által megadott helyen történik. Ha azonban bármely, menet közben felmerült módosítási gondolat előre nem látható probléma - felvetődik, kollégáink felkészültsége alapján szinte teljes biztonsággal megoldást találunk ezek adaptálására. Amennyiben ez valamilyen többletanyag vagy kiegészítő berendezés beépítésével jár együtt, úgy annak esetleges költségvonzata telefonon leegyeztethető, így nincs szükség a kivitelezés megszakítására. A telepítés minden esetben próbaüzemmel ér véget.

  • A telepítést követően Ön megkapja a berendezések távirányítóját, magyar nyelvű kezelési kézikönyvét, a berendezések kitöltött garancialevelét és a karbantartással kapcsolatos dokumentációkat. Megismertetjük Önnel a készülék működését.
  • Ezt követően kell megfizetni az előre egyeztetett árat a telepítést végző csoport vezetőjének.
Köszönjük megrendelését


Amennyiben csak készüléket szeretne az Borsod Klímától vásárolni, a folyamat a következő:
  • Egy kollégánk egy munkanapon belül felhívja Önt, és részletesen egyezteti a megrendelést klímakészülék pontos típusát
  • Itt tájékoztatjuk azokról a kérdésekről, amelyek esetleg még felmerülnek Önben.
  • Ezután tekintjük véglegesnek a megrendelést.
A kiszállított berendezésekkel együtt Ön megkapja:
  • a berendezés magyar nyelvű kezelési utasítását
  • a berendezés garancialevelét
A klímaberendezés vételárát a szállítónak a készülékek átvételekor kell kifizetni. Amennyiben Ön átutalással kívánja rendezni a megrendelés árát, úgy azt megteheti a kiszállítás előtt az alábbi bankszámlára: MKB Bank 10300002-10569445-49020010

Átutalás esetén kérem, hogy a megrendeléskor használt nevet, vagy cégnevet tüntessék fel a megjegyzés rovatban, előre kiállított számla esetében pedig a számlának a sorszámát is.

A berendezésekről szóló számlát az átutalást követően illetve az utánvét összegének beérkezésekor állítjuk ki. Amennyiben ez nem felel meg Önnek, kérem, feltétlenül jelezze a kapcsolattartó kollégám felé, hogy a kifizetéshez mindenképp az áruval együtt elküldött számlára van szüksége.

Garancia. Az Ön készülékére a gyártó által meghatározott, és a garancialevélen feltüntetett garanciát vállalunk. A garancia feltétele minden esetben a készülék rendszeres felülvizsgálati karbantartása. Ennek gyakoriságát szintén tartalmazza a garancialevél.

Köszönjük megrendelését