kosár tartalma:    0 termék       Megrendelés elküldése  
Borsodi bemutatóterem: 3516 Miskolc, Pesti út 84.      Pesti bemutatóterem: 2143 Kistarcsa, Szabadság út 2.

Toshiba klíma


hatalmas választék, kedvező árak

toshiba inverteres klíma

Toshiba klíma értékesítés: országos
Toshiba klíma főbb kivitelezési területeink: Miskolc és környéke, Budapest és környéke: Kistarcsa, Gödöllő, Dunakeszi

Toshiba inverteres klímák esetén 4 model közül választhatunk:toshiba klíma RAS-107SAV-ER/RAS-107SKV-E3       Toshiba Suzumi Plus RAS-10SAV2-E/RAS-10SKV2-E Klíma

           Toshiba Avant inverteres klíma                          Toshiba Suzumi Plus inverteres klíma Toshiba Super Daiseikai III RAS-16SAVP-E/RAS-B16SKVP-E Klíma

Toshiba Super Daiseikai V Klíma
  Toshiba Super Daisekai inverteres klíma              Toshiba Super Daisekai V inverteres klíma 


Toshiba klíma főbb jellemzői:

Toshiba klíma szűrőrendszereAktív légkezelés = Toshiba klíma: A klímatizalas - főleg a Toshiba Residential klíma készülékek esetében – többet jelent a szoba hőmérsékletének és páratartalmának szabályozásánál. A minőségi klímatizálás a levegőt is tisztábba teszi, amely érezhetően megnöveli a kényelemérzetet. A különböző toshiba klíma szűrőrendszerek hatékonyan megtisztítják a szoba levegőjét a legdurvább szemcséjű szennyeződésektől és hatástalanítják a vírusokat, baktériumokat. Az elektrosztatikus szűrők ezen felül azzal a nagy előnnyel rendelkeznek, hogy nincs pluszköltség a szűrőcsíkok esetleges cseréjéből következően.

Toshiba klíma műanyag szűrője: Minden Toshiba klíma alapfelszereltségébe tartozik egy nagy, mosható műanyag szűrő, amely teljesen lefedi a hőcserélőt. Így a levegő már bementkor megtisztul a durva szennyeződésektől és porszemcséktől. A megfelelő hatékonyság érdekében javasolt a szűrőt rendszeresen szappanos vízzel mosni. A Super Daiseikai készülékek műanyag szűrőjét katekin réteggel is bevonták. A katekin egy antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező cserzőanyag, amely hatékonyan véd a penész kialakulása és a baktériumok ellen.

Toshiba klíma szűrőrendszereIntelligens szűrő a Toshiba klímákban: A Super fertőtlenítő szűrő a bambusz- és ginkó kivonatnak valamint a bioenzimeknek köszönhetően hatékonyan felveszi a küzdelmet a kellemetlen szagokkal, baktériumokkal, vírusokkal és allergénekkel. Javasolt a szűrőt időről-időre egy porszívóval megtisztítani. Ez a szűrő vízzel nem mosható. A szűrő élettartama kb. 2 év. A Toshiba klíma Super Oxi Deo szűrőjéban található zeolit hatékonyan semlegesíti a szagokat, a vegyi anyagokat és más különböző organikus anyagokat. A C-vitamin réteg és a kávébab kivonat átalakítja az aktív oxigént O2-vé. Ez segít a szép bőr megőrzésében.

Toshiba klímák Plazma szűrő rendszere:Toshiba klíma plazma szűrőrendszere

A plazma szűrő egy két lépcsőben dolgozó, igen hatékony elektromos levegőtisztító, amely minden Toshiba Daiseikai szűrőrendszer szíve. Garantálja a legkisebb részecskék kiszűrését, és olyan hatékonyságot ér el, amely nem jellemző a hagyományos szűrőrendszerekre. Elektrosztatikus cellái képesek minden káros anyagot akár 99%-ban eltávolítani. A Toshiba Super Daiseikai modelleknél az „Ag plazma szűrő” ezen felül még kis mennyiségű ózont is termel, amelynek fertőtlenítő hatása van a teljes levegőtisztító folyamatra.

Toshiba klíma tiszta levegőToshiba klíma levegő ionizáló: A friss hegyi levegő bővelkedik ionokban, vizek közelében és számos természetes környezetben is nagy mennyiségben előfordulnak. Tanulmányok igazolják, hogy a levegő ionok (negatív töltésű ionok) pozitív hatással vannak anyagcserénkre és elősegítik a feszültségoldást, valamint frissítik a testet és a szellemet. A Toshiba Daiseikai akár 35.000/cm3 negatív iont is termelhet, átlagban 10.000/cm3. Ez az érték megfelel egy vízesés melletti levegőminőségnek, és felülmúlja az erdei levegőminőséget.
Erősebb légáramlat:
Annak érdekében, hogy gyorsabban lehűtsük a szobát a Toshiba Hi-Power üzemmód kínalja a leghatékonyabb megoldást (akar 650 m3/h légteljesítmény). A rendszer zajszintje alacsony, meg magas fordulatszámnál is, így kényelmi igényei gyorsan és hatékonyan teljesülnek. 
Halk üzemelés és maximalis kényelem: A Toshiba klímaberendezések maximális kényelmet biztosítanak. Nyomja meg a távirányítón a „Quiet“ gombot, hogy a ventillátor alacsonyabb sebességre kapcsoljon, és további 3 dB(A)-rel csökkentse a beltéri egység által kibocsátott zajszintet. (Daiseikai & Suzumi & Fix Speed).
Nyugodt éjszaka: Éjszakánként a hőmérséklet általában a napközben mért hőmérséklet alá esik. Ha megnyomja a "Comfort Sleep" gombot a toshiba klíma távirányítóján (hűtő üzemmódban) két vagy három órahosszán keresztül óránként egy fokkal emelkedik a szoba hőmérséklete, így az alvás során optimális a kényelem.

Toshiba klíma öntisztításÖntisztító funkció: A Toshiba klíma öntisztító funkcióját azért fejlesztettük ki, hogy csökkenjen a páratartalom a Toshiba klímaberendezés belsejében, amely ha túl magas, penészedéshez vezethet. Ez a kiváló és hatékony rendszer csökkenti a nedvességet a hőcserélőn. Ha kikapcsolja a klímaberendezést, a belső ventillátor meg 20 percig működik, és megszartja a hőcserélőt. Ezután a ventillátor automatikusan leáll. A Super Daiseikai esetében az Ag+ Plazma szűrő az  ntisztitó folyamat során még kiegészítőleg kis mennyiségű (>0,001 ppm) ózont termel, amelynek fertőtlenítő hatása van, és megakadályozza a penészképződést a berendezésen belül.


Toshiba klíma főbb referenciái:

  • Magyar Posta Fiókok (Toshiba VRF klíma rendszerek)
  • CIB Bank Budepest V ker-i fiók (Toshiba VRF klíma rendszer)
  • Szegedi Orvostudományi Egyetem Lektori hivatal (3 csöves Toshiba VRF klíma rendszer)
  • ELMÜ, ÉMÁSZ Miskolc (Toshiba klíma rendszerek)
  • Gyermek Játszóházak orosháza, Budapest XX ker. (Toshiba VRF klíma rendszer)
  • Inszol Győri Vagyongazdálkodó Zrt. (Toshiba VRF klíma rendszer)
  • Herceghalmi Általános Iskola (Toshiba klíma rendszer)
  • Számos lakossági Toshiba inverteres klímák