kosár tartalma:    0 termék       Megrendelés elküldése  
Borsodi bemutatóterem: 3516 Miskolc, Pesti út 84.      Pesti bemutatóterem: 2143 Kistarcsa, Szabadság út 2.
Samsung klíma
hatalmas választék, kedvező árak
 
Samsung klíma értékesítés: országos
Samsung klíma főbb kivitelezési területeink: Borsod megye, Miskolc és környéke, Budapest és környéke: Kistarcsa, Nagytarcsa, Gödöllő, Dunakeszi, Fót

2015-ös samsung klíma választék:

A Samsung, a klímaberendezések területén is az élvonalba tartozik, elég egy pillantást vetni az idei termékskálára vagy a piacon teljesen egyedülálló funkciókra. A különleges műszaki megoldások melett a Samsung a designra is mindig ügyelt, amit mi sem bizonyít jobban, mint a 2015 elején piacra kerülő TriAngle sorozat. Alap típus a samsung Good2 inverteres samsung klíma, majd a samsung Good2 WIFi funkciós, mely hasonlít már a samsung Better klíma tavalyi modelljére. Samsung klímában továbbra is samsung Best berendezés a csúcs.

Új Samsung inverteres klíma WIFI funkcióval ellátva

samsung klíma, samsung inverteres klíma

Főbb jellemzők:

Samsung klíma S-Plasma ion   samsung klíma full hd filter   samsung klíma 3D wind   samsung klíma power   samsung klíma turbo

Egyedülálló, háromszög alakú kialakítás -Samsung Triangle Design:
Az új samsung klímaberendezések kívül-belül teljesen megújultak, a legszembetűnőbb változás egyértelműen a teljesen rendhagyó háromszög alakú kialakítás (Triangle design). Ez az első ránézésre furának tűnő megoldás hosszú évek mérnöki munkája, a cél a minél magasabb teljesítmény elérése mellett a komfort, a hangnyomás illetve a légáramlás javítása volt. Az első tapasztalatok alapján ez sikerült is, az új készülékek nemcsak papíron, hanem a valóságban is ténlyeg rendkívül hanlkan üzemelnek (akár 16dBa) ami a tapasztalatok alapján erős befolyásoló tényező szokott lenni vásárláskor.

Továbbfejlesztett intelligens samsung inverteres kompresszor:
Az új készülékek a Samsung legújabb generációs Smart inverter kompresszorával készülnek, melynek köszönhetően akár 25%-kal hamarabb képesek megkezdeni a hűtést.

Samsung levegőtisztító funkciók:
A Samsung klímák több generációra visszamenőleg képesek tisztítani a levegőt. Az legújabb típuskban tovább fejlesztett Vírusdoktor már 2010-ben elnyerte az AHR Expo innovációs díját a beltéri levegő kategóriában. A Samsung S-Plazma Ion proaktív légtisztító technológiával ellátott klímaberendezései segítenek a jelenleg is terjedő influenzavírusok okozta betegségek megelőzésében, hiszen az aktív hidrogén és oxigén ionok a levegőben szétterjedve távolítják el azokat a káros anyagokat (vírusok, baktériumok, penészgombák, allergén anyagok), amelyek a belterek levegőjében villámgyorsan terjednek. Az S-Plazma Ion deaktiválja a levegőben található influenzavírusok több mint 99 százalékát, ezáltal megóvja az emberi szervezetet az ilyen úton terjedő járványoktól és számos betegségtől.

Személyre szabott hűtés és fűtés:
Az új Samsung klíma egyik leginnovatívabb újítása szorosan összefügg az extra alacsony energiafogyasztással. Az új tipusoknál beállítható, hogy hány ember tartózkodik a helyiségben, ami alapján a klíamberendezés képes eldönteni, hogy egy kisebb szobát vagy egy nagyobb, zsúfoltabb helyiséget kell-e klimatizálnia.

Tovább fejlesztett Samsung Wifi vezérlés: Bármikor bárhonnan figyelemmel kísérheti, sőt akár vezérelheti is klímája működését a telefonos applikáció segítségével.
samsung klíma, samsung inverteres klíma Wifivel


Samsung intelligens funkciók:
Samsung klímaberendezése a nap 24 órájában tájékoztatja Önt a fontosabb működési paramétereiről!

Intelligens karbantartás figyelő:
Az új klímák szöveges üzenetben értesítik Önt egy esetleges meghibásodásról.

Hatékony energiafelhasználás: Napjainkban már egyre nagyobb szerepe van az energiahatékonyságnak a fogyasztói döntésben. Ezáltal próbáljuk óvni környezetünket és spóroni számláinkon. A Samsung klíma ebben is mindig élharcos volt és ennek köszönhető, hogy a piacon a Samsung új 2014-es klímája rendelkezik, azzal a funkcióval, ami lehetővé teszi, hogy másfajta teljesítményt kérjük klímánktól, akkor, ha egyedül vagyunk a szobában, vagy akkor, amikor többen. Ennek a funkciónak a beépítése igazán hasznos, hiszen jóval kisebb teljesítmény elég egy szoba behűtéséhez, ha csak egyedül tartózkodunk otthon, viszont nagyobb teljesítményre van szükségünk, ha mondjuk egy társaságot hívtunk vendégségbe. Az új Samsung klíma ehhez tökéletesen alkalmazkodik, ezzel segítve a hatékony energiafelhasználást.

samsung klíma, samsung inverteres klíma AR5000 Good

Samsung Multi klíma

Samsung multi klímarendszerek

A SAMSUNG INVERTERES VARIÁLHATÓ MULTI KLÍMARENDSZER (Samsung Free Joint inverter)

Ha három vagy négy szobát kíván lehűteni, de csak egy kültéri egység számára van hely, akkor a Samsung inverteres variálható multiklíma rendszere a megoldás. Egy kültéri egység egy, kettő, három vagy négy szobát is képes hűteni. Több légkondicionált szobában is kényelembe helyezheti magát, és nem kell aggódnia a samsung klíma kültéri egységek által elfoglalt hely miatt.

SAMSUNG INVERTER A NAGYOBB HATÉKONYSÁGÉRT

A samsung inverteres vezérlésének köszönhetően a kültéri egység működése a bekapcsolt beltéri egységek számához és a beállított hőmérséklethez igazodik. Ha például csak egy beltéri egységet kapcsolnak be, akkor a samsung kültéri egység energiát takarít meg, ami alacsonyabb villanyszámlát eredményez. Amikor az összes beltéri egység be van kapcsolva, a hatékony működés gyorsan biztosítja minden szobában a megfelelő hőmérsékletet.

A SAMSUNG klíma BELTÉRI EGYSÉGEK MÁS ÉS MÁS EMELETEN IS ELHELYEZHETŐK

A samsung inverteres klíma variálható multi rendszerrel egy beltéri egységhez a maximális csőhossz 20 méter; összesen 60 méter áll rendelkezésre 4 beltéri egységhez (45 m három beltéri egységhez). A legnagyobb szintkülönbség akár 10 méter is lehet. Ilyen módon a variálható multi ideális megoldás háromszintes épületekhez, vagy olyan házakhoz, ahol a szobák távol esnek egymástól.

A SAMSUNG INVERTERES VARIÁLHATÓ MULTI TULAJDONSÁGAI:
  • szabadon variálható samsung beltéri egységek elektromos expanziós szeleppel - változtatható teljesítmény, akár 170%-ig, az egyidejűséget figyelembe véve - a beltéri egységek szabad kombinálhatósága
  • 5 üzemmód: Standard, Természetes, Turbó, Takarékos, Csendes
  • LED-kijelző
  • 3 lépcsős BIO légtisztító rendszer a  samsung klíma beltérikben
  • rozsdamentes bevonatú hőcserélő és samsung klíma burkolat
  • Akár 5 db samsung klíma beltéri egység is ráköthető

További Samsung klíma részletek