kosár tartalma:    0 termék       Megrendelés elküldése  
Borsodi bemutatóterem: 3516 Miskolc, Pesti út 84.      Pesti bemutatóterem: 2143 Kistarcsa, Szabadság út 2.
Samsung klíma
hatalmas választék, kedvező árak
 
Samsung klíma értékesítés: országos
Samsung klíma főbb kivitelezési területeink: Borsod megye, Miskolc és környéke, Budapest és környéke: Kistarcsa, Nagytarcsa, Gödöllő, Dunakeszi, Fót

A Samsung klíma 2015-ös választéka:

A Samsung rengeteg termék esetében tartozik az élvonalba, így van ez a klímaberendezések esetében is, hiszen olyan egyedi funkciókat tartalmaznak termékeik, amelyek a piacon más terméknél nem találhatók meg, valamint maga a termékválaszték is hatalmas. A Samsung mindig odafigyel a külső értékekre a termékeinél, ez pedig egyáltalán nem meg a műszaki megoldások rovására, sőt, azok mindig különlegesek. Erre a legjobb példa a Samsung klíma TriAngle sorozata, amely a 2015-ös év elején került a piacra. A termék alapja a Samsung klíma Good2-es inverteres változata, valamint a Samsung klíma Good2 Wi-Fi-s változata, amely a 2014-es Samsung klíma Better változatára hasonlít. A Samsung klíma terén még mindig a Samsung Best a csúcskategória.

Már Wi-Fi funkcióval is fel van szerelve a legújabb inverteres Samsung klíma

samsung klíma, samsung inverteres klíma

Főbb jellemzői:

Samsung klíma S-Plasma ion   samsung klíma full hd filter   samsung klíma 3D wind   samsung klíma power   samsung klíma turbo

Egyedi, háromszög formájú kialakítás-Samsung Triangle Design:
Teljes megújuláson estek át az új Samsung klíma típusok kívül is és belül is, ezek közül azonban a háromszög alakú (triangle design) kialakítás tűnik a leginkább fel, amely teljesen rendhagyó a klímaberendezések terén. Az első megtekintésnél még nagyon furának tűnhet ez a fajta megoldás, azonban a mérnökök több évnyi munkát fektettek bele, hogy légáramlás, a hangnyomás és a komfort is javulhasson, természetesen a nagyobb teljesítmény elérésével párhuzamosan. A tapasztalatok alapján ez teljes mértékben sikerült, hiszen az új Samsung klíma termékek a valóságban is nagyon halkan szoktak üzemelni, lényegében akár 16dBa is lehet, ez pediglen egy vásárlás alkalmával meghatározó lehet, hiszen mindenki csendes klímaberendezést szeretne üzemeltetni.

Az intelligens Samsung inverteres kompresszor továbbfejlesztve:
Az új Samsung klíma termékek már a legújabb fajta Smart inverter kompresszorával vannak felszerelve, mely segítségével a hűtést már 25%-kal hamarabb is el tudja kezdeni.

A Samsung klíma levegőtisztító funkciói:
A Samsung klíma berendezések régebbi típusai is képesek voltak már arra, hogy a levegőt megtisztítsák. A legújabb fajtákban már 2010-ben sikerült elnyernie a továbbfejlesztett vírusdoktornak az AHR Expo innovációs elismerését a beltéri levegő kategóriában. S-Plazma Ion levegőtisztító technológiával vannak felszerelve a legújabb a Samsung klímák , amelyek még a folyamatosan terjedő influenza ellen is segít, akár a megelőzésben is, ugyanis az aktív oxigén és hidrogén ionokat juttat a levegőbe, amelyek a káros anyagokat eltávolítják a levegőből, ugyanis az allergén anyagok, penészgombák, baktériumok és a vírusok rendkívül gyorsan tudnak a belterek levegőjében terjedni. A levegőben levő influenzavírusok majdnem 100%-át képes deaktiválni az S-Plazma Ion, így számos betegségtől és terjedő járványoktól tudja tulajdonosát megvédeni.

Fűtés és hűtés személyre szabva:
Az új Samsung klíma termékek egyik legjobb újítása, hogy rendkívül alacsony az energiafogyasztása. Az új fajtáknál a használó be tudja állítani, hogy a helyiségben hány személy tartózkodik, így a Samsung klíma eldönti, hogy egy zsúfolt, nagyobb, vagy egy kisebb helyiséget kell-e lehűtenie.

Továbbfejlesztett Wi-Fi vezérlés a Samsung klímákban: A lakóhelyiség bármely pontjáról tudja figyelni és kezelni a berendezést egy telefonos program segítségével.
samsung klíma, samsung inverteres klíma Wifivel


A Samsung klíma intelligens funkciói:
A Samsung klíma a lényegesebb működési információkról folyamatosan tájékoztatja használóját, éjjel-nappal, a nap 24 órájában.

Intelligens karbantartás-figyelő:
Az új Samsung klíma termék a kialakuló meghibásodásról szöveges üzenetben tájékoztatja használóját.

Energiafelhasználás hatékonyan: Manapság a fogyasztók körében az energiahatékonyság egyre nagyobb és nagyobb szerepet kap. Pontosan ezért szeretnénk a számlákon spórolni és a környezetünket óvni. A Samsung klíma ebben is az elsők között van és volt, éppen ezért az új Samsung klíma berendezés olyan funkciót kapott, melynek segítségével teljesen más teljesítményt ad le, ha többen vagy egyedül tartózkodunk a hűtött helyiségben. Ez az extra rendkívül hasznos, ugyanis egy szoba lehűtéséhez sokkal kisebb teljesítményre lesz szükség, amikor egyedül tartózkodunk otthon, mintha egy társaság tartózkodna otthonunkban, az egész lakást beleértve. Remekül tud alkalmazkodni az új Samsung klíma, így az energiafelhasználása is rendkívül hatékony.

samsung klíma, samsung inverteres klíma AR5000 Good

Samsung Multi klíma

Samsung multi klímarendszerek

A Samsung inverteres variálható multi klímarendszere (Samsung Free Joint Inverter)

Amennyiben három-négy szobát szeretne lehűteni a Samsung klíma segítségével, azonban az épületen csak egy darab kültéri egység elhelyezésére van lehetőség, akkor a megfelelő megoldás a Samsung inverteres variálható multi klímarendszere. Ennek a berendezésnek a segítségével akár három-négy szobát is le lehet hűteni egy kültéri egységgel. Ennek köszönhetően bármely helyiséget le lehet hűteni, így bárhol is tartózkodjon, garantált a hűvös, a kültéri egységgel pedig nem kell törődnie, nem probléma már többé, hogy nincs hely több számára.

Nagyobb hatékonyság Samsung inverterrel

A Samsung klíma inverteres vezérlésének segítségével a beltéri egység beállított hőmérsékletéhez és a beltéri egységek darabszámához igazodik a kültéri egység működése során. Hogyha egy beltéri egység üzemel csak, akkor energiatakarékosan működik a Samsung klíma kültéri egysége, ennek köszönhetően a villanyszámla is kevesebb lesz. Hogyha üzemel minden beltéri egység, akkor a megfelelő hőmérsékletet minden helyiségben hamar biztosítja a hatékony működés által.

A Samsung klíma beltéri egységei különböző emeleteken is felszerelhetők

A Samsung inverteres klíma multi rendszerrel variálható, a maximum csőhossz 20 méter egy beltéri egység esetében, összesen pediglen 4 beltéri egységhez 60 méter áll rendelkezésre, három beltéri egységhez pedig 45 méter. Az emeletek között akár 10 méteres szintkülönbség is lehet. Éppen ezért akár háromszintes épületek esetében is remek megoldást kínál a Samsung klíma variálható multirendszere, nem probléma, ha egymástól távolabb találhatók a szobák az épületben.

A Samsung inverteres variálható multi klímaberendezés tulajdonságai:
  • Ráköthető akár 5 darab Samsung klíma beltéri egység is
  • Samsung klíma, rozsdamentes bevonattal rendelkező hőcserélő burkolat
  • A Samsung klíma beltéri egységeiben 3 lépcsős BIO légtisztító rendszer található
  • LED-kijelző
  • 5 féle üzemmód: csendes, takarékos, turbó, természetes, standard
  • Elektromos expanziós szeleppel a Samsung klíma beltéri egységei szabadon variálhatók - akár 170%-ig is megváltoztatható a teljesítmény, figyelembe véve az egyidejűséget - szabadon kombinálható beltéri egységek

További Samsung klíma részletek