kosár tartalma:    0 termék       Megrendelés elküldése  
Borsodi bemutatóterem: 3516 Miskolc, Pesti út 84.      Pesti bemutatóterem: 2143 Kistarcsa, Szabadság út 2.
Hitachi klíma
hatalmas választék, kedvező árak


Hitachi klíma a légkondicionálásban

A hűtőiparban, légkondicionálás területén a HITACHI neve fogalom, kompresszorai legendásak, nevük egyet jelent a megbízhatósággal, a környezeti értékek mindenkori tiszteletben tartásával. Kategóriájuk egyik legjobb energia-besorolású(A illetve AA), elsősorban a kompresszortechnikának köszönhetően egyik legcsendesebb zajterhelésű termékeit kínáljuk, versenyképes árak mellett.Újdonság a Hitachitól: Új Hitachi Cut-Out inverteres klímák

hitachi cut-out inverteres klíma Berendezésben végzett újítások: -4 sebességű ventillátor szabályzás, -magasabb COP érték, mely hatására sokkal energiatakarékosabb a berendezés, plasma légtisztító rendszer, -nano titánium szűrőrendszer, -Öntisztító funkció és továbbra is 10 ÉV TELJESKÖRŰ GARANCIA

A HITACHI legújabb fejlesztésű CUT-OUT névre keresztelt termék családja fali illetve parapet kivitelben 2,5-5 kw teljesítmény tartományban rendelhető. Ez a teljesen új legkondicionáló család tartalmazza a legújabb fejlesztéseket, melyeket először a hitachi cut-out klíma tartalamaz. A berendezés R410a környezetbarát hűtőközeggel és DC twin rotációs kompresszorral szerelt valamint a HITACHI legújabb fejlesztésű számítógépes vezérlésével van felvértezve a legújabb hitachi Cut-out klíma.

Egyéb jellemzők:

DC inverteres PAM szabályozás - Páratlan COP mutató - Kis zajterhelés, mindössze 20 dBA - Fűtés -15 fok külső hőmérsékletig - Autómatikus újraindítás - Mosható szénszűrő - NANO rozsdamentes elöszűrő - Beépített légtisztító - 24 órás időzítésű távvezérlő - Öntisztító funkció - R410a hűtőközeg - A energiaosztály - Antibakteriális légtisztító szűrő - 10 év garancia általános garancia.

Hitachi klíma előnyei

PAM Minimális teljesítményveszteség A HITACHI KLÍMA PAM (Power Active Module, avagy Aktív Teljesítmény Modul) szabályozó rendszere letükrözi az áramimpulzus formáját a torzítás kiküszöbölése érdekében, és így csaknem 100%-os hatékonyságot ér el, mellyel az energia hatékonyság nõ. Ez az élen járó eszköz az összes HITACHI Monozone/Multizone klímaberendezésben megtalálható, ezzel jelentős energiamegtakarítást ér el a hitachi klíma, így védi a környezetet, miközben a komfortérzetet is fokozza.

Nagyteljesítményű fűtés, -15 ºC-on A HITACHI KLÍMA PAM inverterei a felvett teljesítmény hatékony kihasználását teszik lehetővé, és a veszteséget 1% alá csökkentik. A PAM sorozat olyan COP értéket 4,40 produkál, mely egyedülálló az iparban., még az eddiginél is hatékonyabb fűtési teljesítmény mellett. A PAM vezérelt inverteres split rendszerek még -15°C-os külső hőmérséklet mellett is képesek teljes értékű fűtési teljesítményt nyújtani.

Hitachi klíma = Jó energiafelhasználási hatásfok A HITACHI KLÍMA megfelel a 2002/31/EC, illetve 92/75/EEC számú irányelvnek (Energia-besorolási irányelv ELD), mely 2004. júniusától kezdve 12 kW hűtőkapacitásig az összes légkondicionáló termékre vonatkozik. A DC inverteres PAM technológia segít elérni az "A" energiaosztályt, mely a legjobb energia-felhasználási hatásfokot jelzi, és amelyet egyértelműen jelöl a szabványos felíratozás.

Hitachi klíma légminõsége Az összes HITACHI klímában, légkondicionáló berendezésben SPX-CH5, vagy SPX-CH11 jelzésű, mosható szén- és antibakteriális légtisztító szűrők találhatók.A mosással a mikropor, a virágpollen-részecskék és azok a szaganyagok, melyek a hitachi klíma szűrőn felhalmozódnak, könnyen eltávolíthatók. A szűrők akár húsz alkalommal moshatók és újra felhasználhatók, de csak a hitachi klímában.

Hitachi klíma, Nano-titán szűrő(csak az Air Exchanger légcserélő sorozatnál) Új hitachi légcserélős klíma készülékeinkben a HITACHI legkorszerűbb katalitikus nano-titán szűrőit alkalmazzuk, amely drámai javulást eredményez a kellemetlen szagok, baktériumok eltávolítása, általános antibakteriális funkciók ellátása területén. Titánoxidot már sok éve használnak fotokatalizátorként, a HITACHI KLÍMA azonban most ezt úgy fejlesztette tovább, hogy 1 nanométerre csökkentette a szűrő lyukméretét ez 1000-szer kisebb, mint a szokásos antibakteriális szűrőké. Ez az ultra finom katalizátor ezért képes olyan kisebb mikrobák vagy baktériumok csapdába ejtésére is, amelyek a többi szűrőből elszöknének, ezáltal a szobában keringő levegő minősége javul. A hitachi klíma nano-titánszűrője nem degradálódik az idővel, mivel a részecskék vagy az elpusztult gombák nem gyűlnek össze a felületén, így nagyon hosszú ideig állagromlás nélkül használható a hitachi klímában.

Hitachi klíma termékjellemzők:

Az elektronika legújabb vívmányai alkalmazásával akár egy napelem a HITACHI KLÍMA R410a hűtőközegű teljes körű DC inverteres sorozata más dimenziót ad a légkondicionálás hagyományos felfogásának. 2.0 kW-tól 5,0 kW-ig terjedõ fûtõ- és hûtõkapacitásával , a DC inverteres mono split , R410a hűtőközeggel töltött SUMMIT termékcsaládja, HITACHI klíma DC scroll-kompresszorokkal vagy DC iker forgórészű kompresszorokkal szerelve kiváló teljesítmény- és hatásfok mutatók mellett üzemelnek.
 • DC inverteres PAM szabályozás hitachi klímákban
 • Páratlan COP mutató : 4,46-ig (AA) hűtéskor / 4,42 (AA) fűtéskor
 • A kis zajterhelés mindössze 20dBA elalvás üzemmódban
 • Fűtés -15°C külső környezeti hőmérsékletig
 • Automatikus újraindítás előző üzemmódban, valamint automatikus átkapcsolás
 • Mosható szén- és antibakteriális légtisztító szűrő
 • 24 órás késleltetésű hitachi klíma távvezérlő
 • R410a hűtőközeg


Hitachi multi klíma rendszerek, egy kültéri egység akár 6 db beltéri egységgel is használható 10 ÉV GARANCIÁVALSzéles tartomány és teljes körű beltéri/kültéri kompatibilitás

hitachi inverteres klíma Miskolc A Hitachi Multizone klíma termékcsalád volt az első a világon, amely maximum 6 szobára teljes egészében DC inverteres, többszörösen osztott rendszerű, zónánkénti hűtéssel vagy fűtéssel működött. A HITACHI KLÍMA egyenáramú scroll és egyenáramú iker-forgórészű kompresszorai a díjnyertes DC inverteres PAM technológiával együtt csaknem 100%-os rendszerszintű hatékonyságot biztosítanak, így teljesítményük és hatásfokuk páratlan. A teljes körű DC inverteres rendszer különösen érzékeny és pontos (fuzzy) hőmérsékletszabályozást biztosít, és figyelemre méltóan alacsony zajszintet kínál. Az R410A hűtőközeget használó Hitachi Monozone és Multizone megoldások széles választékot nyújtanak DC inverteres PAM egy- és többzónás split rendszerek esetében, egy-és ugyanazon beltéri egységekkel, bármelyik rendszerrõl is legyen szó. A Hitachi Monozone/Multizone beltéri egységek termékválasztéka az összes igényt kielégíti, legyen szó magasfali, padlón álló, 60x60 cm-es (Euro)kazettás, vagy a mennyezeti légcsatornázható egységekről, a komfort és formatervezés szempontjainak messzemenő figyelembevétele mellett.

Széles választék/nagy csőhosszak és könnyű szerelés

A hitachi klíma különböző típusú bel- és kültéri egységei szabadon választhatók a szobák számától, nagyságától és alakjától függően. A Monozone kültéri egységek 20 �30 m maximális csövezési hosszal szerelhetők, és négy különböző teljesítményváltozatban készülnek. A Multizone kültéri egységek maximális, terhelés nélküli csőhossza legfeljebb 90 m lehet, ha egy kültéri egységhez négy különböző helységekben lévő beltéri egységet kapcsolunk. A beltéri egységek maximális kombinációja széles lehetőségeket nyújt, 7,5 kW-tól 12,0 kW-ig.

A legfontosabb elõnyök

 • Hitachi DC Inverter PAM control
 • DC inverteres PAM vezérlés
 • A beltéri egységek típusának és kapacitásának széles választéka
 • Kompatibilitás a beltéri és kültéri egységek terméksorai között
 • Legjobb COP mutatók és kis zajterhelés
 • Fűtés, -15°C külső környezeti hőmérsékletig
 • Automatikus újraindítás az előző üzemmódban, és automatikus átkapcsolás
 • Mosható szén- és antibakteriális légtisztító szűrő
 • 24 órás időzítésű távvezérlő
 • R410a hűtőközeg


Hitachi légcserélős inverteres klíma 10 év garanciával (ablaknyitás nélküli szellőztetés)

A HITACHI klíma, légkondicionáló termékek a légcserélős (Air Exchanger) sorozattal bővültek. Amint a név is jelzi a hitachi klíma úgy működik, hogy a szoba levegőjét friss levegőre cseréli ki, az egyedülálló, kétirányú szellőztető rendszer segítségével. A teljes DC inverteres PAM szabályozásnak köszönhetően, a rendszer teljesítménye és hatásfoka sokkal jobb, akárcsak az összes többi Hitachi légkondicionáló berendezésnél, az R410a hűtőközeg használatos, és az Air Exchanger sorozat a HITACHI gyártmányú iker-forgórészű kompresszorokat használja.

Kétirányú szellőztetés a Hitachi légcserélős klímában

Az új Hitachi Air Exchanger különlegesen megtervezett forgó zsaluzattal és egy szellőzőcsővel bír, s hatékonyan frissíti a szoba levegőjét Ez a páratlan funkció lehetővé teszi, hogy a normál légtisztítási funkcióval megfoghatatlan CO2, CO és más szennyező anyagokat a szobából kifújja, és utána friss levegő kerüljön a helyiségbe.

Főbb jellemzők:

 • Kétirányú szellőztetés
 • Öntisztítási funkció
 • DC inverteres PAM szabályozás
 • A kategóriájában legmagasabb COP
 • Szupercsendes kivitel
 • Fűtés -15°C külső környezeti hőmérsékletig
 • Automatikus újraindítás az előző üzemmódban, illetve automatikus átkapcsolás
 • Nano-titán szűrő, valamint mosható szénszűrő és antibakteriális légtisztító szűrő
 • 24 órás időzítésű távvezérlő
 • R410A hűtőközeg


Hitachi klíma referenciái Magyarországon nevezetesebb épületekben

 • Sóház: Westend city center mellett található műemléki épület teljes klímatizálása Hitaci VRF rendszerrel
 • Bosch hatvani: Egy gyárrészleg teljes klimatizálása
 • Miskolci 8 lakásos társasház: Hitachi multizone inverteres rendszerekkiépítése teljes klimatizálása
 • Bogácsi gyógyszertár: Légcserélős klímák telepítése
 • Siemens telephely Hungária körút: Hitachi Utopia renszerek telepítése
 • Elte jogi kara: Hitachi Utopia renszerek telepítése